Βιωματικά Σεμινάρια

 

Τα Βιωματικά Σεμινάρια γνωριμίας με την Εικαστική Ψυχοθεραπεία (βλ. σχετικό φωτογραφικό υλικό*) έχουν ως στόχο τη γνωριμία των συμμετεχόντων με τη φιλοσοφία, τους στόχους και τις τεχνικές της εν λόγω προσέγγισης.


Το τελευταίο "ανοιχτό" βιωματικό εργαστήριο Γνωριμίας με την Εικαστική Ψυχοθεραπεία, με θέμα: "Άφησε τα ίχνη σου", πραγματοποιήθηκε από 16 έως και 19/07/2019 [στα πλαίσια του δρώμενου με τίτλο: "Καλλιτεχνικός Πεζόδρομος Γκαρπολά"]. Η όλη παρέμβαση βασίστηκε στο θεσμό "Δείπνο της Άνοιξης", που -τα τελευταία έτη- λαμβάνει χώρα επί της οδού Αλ. Σβώλου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους εμπλεκομένους στη διαδικασία για το ενδιαφέρον και την παρουσία τους.

Επισημαίνεται ότι απαιτείται η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής στα "κλειστά" βιωματικά εργαστήρια λόγω του περιορισμένου αριθμού θέσεων.

Χορηγούνται Βεβαιώσεις Παρακολούθησης των "κλειστών" Βιωματικών Σεμιναρίων

Διάρκεια "κλειστών" εργαστηρίων: 8 (οκτώ) ώρες

Τα εικαστικά υλικά στα "κλειστά" βιωματικά σεμινάρια παρέχονται από το φορέα* Το φωτογραφικό υλικό των "κλειστών" σεμιναρίων παρουσιάζεται μόνον κατόπιν άδειας εκ μέρους των συμμετεχόντων.

Tα εργαστήρια του  Art Therapy Studio είναι καινοτόμα και πρωτότυπα: οι βιωματικές "ασκήσεις", η θεματολογία και το υλικό παρουσίασης δημιουργήθηκαν από το πλαίσιο και τους συνεργαζόμενους φορείς. 

Οποιαδήποτε σχετική ομοιότητα αποτελεί προϊόν απομίμησης και κλοπή πνευματικής ιδιοκτησίας.